Namazgah İlkokulu

Vizyon: Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İl ve ilçenin düzenlemiş olduğu resim, şiir yarışmalarına katılım sağlanmaktadır.

WEB - https://namazgahio.meb.k12.tr

Adres - NAMAZGAH KÖYÜ ALİMLER MEVKİİ ALİMLER KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 GÖKÇEBEY / ZONGULDAK

Yerleşim Yeri - Köy ilkokuludur.

Ulaşım Taksi, dolmuş veya özel araç ile 10 dakika mesafededir. Yolu asfalttır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 km